Genvägen till GDPR – Fullsatt!

May 4, 2018 LulSec 0 Comments

Denna månad, 25 maj 2018, träder den nya europeiska Dataskyddsförordningen ikraft. Än är det flera som känner sig osäkra och stressade över vad som måste göras för att få klart allt och bli GDPR-redo (helst redan igår). Dagens LulSec föreläsning bjöd in till en intressant och fullsatt föreläsning av Pasi Hautamäki från Tieto. Föreläsningen (som går att ladda ner nedan) tog upp genvägar som går att ta för att bli GDPR-redo inför den 25:e maj.

Presentationen från dagens föreläsning går att ladda ner på följande länk,

 

Kolla gärna in kursen “Informationssäkerhet för ledare“, anordnad av DF Kompetens, som kommer att gå i Luleå den 28e maj,

 

Vi ser fram emot nästa LulSec event under hösten. Har du idéer, förslag eller vill engagera dig i LulSec? Hör gärna av dig till “Martin.Lundgren@ltu.se“.